X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację co z tą owulacją....
Odpowiedz

co z tą owulacją....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tu nowa i przeglądając Wasze wykresy to chyba za długo mam śluz rozciągliwy... pewnie już nie będzie owulacji... Co myślicie proszę o pomoc

• karolca Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero 4 dni, to nie za długo. taki śluz możesz mieć przez pól cyklu. Ja mam śluz płodny (wodnisty z rozciągliwym) ponad tydzień, owulacji ani widu, ani słychu a to ponad połowa cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślicie że gynalgin może mieć wpływ na długość cyklu?? Albo na śluz??

• karolca Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdziłam co to za lek i wydaje mi się, że może mieć wpływ wyłącznie na obraz śluzu. Na pewno nie na długość cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za pomoc

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ