X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Co z tym cyklem
Odpowiedz

Co z tym cyklem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aldoba_b Nowa

Wysłany: 10 października 2022, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wiem czy dobry dział.
    Ogólnie mam udane ciąże za sobą. Nie zabezpieczamy się z mężem, bo chcielibyśmy jeszcze jedno dziecko, natomiast spiny też nie ma. W każdym razie nie wiem co się dzieję.

Otóż 23 września dostałam okres, był intensywniejszy niż zwykle i trwał 4 dni. Po dwóch dniach od zakończenia miesiączki pojawiły się brązowe plamienia i ból piersi. Po 1,5 tyg ich trwania poszłam do ginekologa. W badaniu wszystko ok, usg czyste, lekarz stwierdził, że dzień wcześniej miałam owulację. Wczoraj do brązowych plamień dołączyła krew i ból brzucha jak na okres. Dziś 18dc i już ze mnie leci. Gdy zaczęłam krwawić stwierdziłam, że to chyba jednak nie próba zagnieżdzenia, co mnie trochę zasmuciło, bo chyba wewnętrznie liczyłam na tę ciążę. Czy upatrywać się w tym moze jednak ciąży, czy to zwykłe "przesilenie hormonalne"?

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 11 października 2022, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu da odpowiedź ginekolog ;)

• aldoba_b Nowa

Wysłany: 11 października 2022, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wpadłabym na to. Liczyłam raczej, że skoro to forum, to ludzie wymieniają się opiniami, doświadczeniem, historiami.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ