Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Co zaburza owulację?
Odpowiedz

Co zaburza owulację?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Frufru Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 4 miesięcy testy owulacyjne jej nie pokazują. Zastanawiam się, czym to może być spowodowane... Idę do lekarza, ale dopiero za jakiś czas.

Stąd moje pytanie, co może wpływać na brak owulacji??

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko monitoring cyklu mowi na 100% czy owulacja jest czy jej nie ma.
    Moze uzywasz tanich paskow z allegro?

Owulacje moga zaburzac rozne choroby, tarczyca, problemy hormonalne, odchudzanie, stres itp.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Frufru Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, tanich z allegro, więc AŻ TAK się nie przejęłam, jednak zaczęło mnie to już martwić...

Niby jestem zdrowa i wszystko ok, stres - wiadomo, zawsze i wszedzie choć już luzuję jak mogę... ech

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te z allegro to za przeproszeniem gowno. Dziewczyny piszą, ze w ogole nie pokazuje.

Kup sobie te z rossmana, domowe laboratorium. Są swietne. Mnie pokazywaly idealnie. Zobaczysz roznice.

Robilas jakies dodatkowe badania? Maz nasienie?

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ