X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Conceive Gel przed @ - czy może zaburzyć cykl?
Odpowiedz

Conceive Gel przed @ - czy może zaburzyć cykl?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 27 marca 2023, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Zgłaszam się z moją dezorientacją...pod koniec cyklu pojawiły mi się plamienia,jak przed okresem. Użyliśmy Conceive Plus,dla komfortu, plamienia ustały, małpy jeszcze nie ma.
    (Ciąży nie ma -testy negatywne,temp.spadla).

Na jakimś video poradniku z Premom słyszałam,że może on trochę wpłynąć na naturalny układ kobiecy,ale nie było szczegółów.

Czy używacie Conceive Gel w innych momentach cyklu poza owulacją? Przed 🐒?
    Zauważyłyście jakis wpływ?

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ