X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Cykle powyżej 35dni
Odpowiedz

Cykle powyżej 35dni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 14 września 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:26

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • juna Autorytet

Wysłany: 15 września 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt Ci nie zagwarantuje, że cykle się uregulują, zwłaszcza, że przed anty miałaś długie cykle. Sama miałam zawsze długie i tabletki mi ich nie skróciły..mam wrażenie, że jest gorzej bo jeszcze doszły plamienia przed okresem. Możesz sobie zrobić podstawowe badania: tsh, fsh, lh, estradiol w 3 dniu cyklu oraz progesteron 7 dni po owulacji i prolaktyna (tutaj są różne opinie co do dnia cyklu, jedni mówią, że na początku a inni jak moja ginekolog, że w drugiej fazie cyklu z progesteronem). Więcej o badaniach poczytasz na wątku: https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/jakie-badania-wykonac-podczas-staran,13821.html Ania1003 tam ładnie wszystko opisuje. Ja podaję Ci tylko podstawowe badania, które zlecają lekarze. Jak chcesz wiedzieć więcej to zerknij w podany link. Powodzenia w staraniach.

l22nmg7ydnf5539r.png

Fragmentacja DNA: 42%
    Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊

07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
    22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
    27.07 ET blastocysty
    beta 2.08 (6dpt) 13,59
    beta 5.08 (9dpt) 65,87
    beta 7.08 (11dpt) 154,29
    21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
    24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰

❄️❄️ Na zimowisku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam taki problem. W lipcu odstawiłam tabletki, pierwsze dwa cykle po miałam 28 dni, później 29 dni a teraz już 37 dzień i nic.... robiłam test ciążowy i nic. Poczekam jeszcze chwilę i powtórzę.

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:26

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • elforia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    To mój pierwszy post.
    Od tego miesiąca obserwuje się i przygotowuje do podjęcia starań po nowym roku :)
    Czy ktoś może spojrzeć na mój cykl?

Cykle mam długie od 30-40 dni, od tygodnia jestem na Letroxie. Skończyłam brać ginalgin. Co miesiąc objawy płodności miałam książkowe, a ten cykl jakoś zwariował. Dosłownie mam wrażenie, że prawie nic się nie dzieje ze mna w tym cyklu

age.png
    2011 👦🏼❤️
    2013 👧🏼❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ