SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czas wspolzycia
Odpowiedz

Czas wspolzycia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marry Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z pracy, a tu obca klawiatura i brak praw do sciagniecia polskiej czcionki. Otoz mam takowy problemik. Czesto z mezem wspolzyjemy w okolicach polnocy. I tu moj problem: powinnam zaznaczyc wspolzycie wieczorem czy rano:P Bo jak by na to nie patrzec zaginamy czasoprzestrzen i haczymy o nastepny dzien:) Jesli mam byc szczera to ma to duzy wplyw na ocene czasu wspolzycia. Od slabego po bardzo dobry. Oczwiscie nie jest to wszystko takie waze, bo miesiaczka tak czy siak wszystko zweryfikuje:)

Pozdrowionka

• melba Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze okolice północy zaznaczam jako wieczór. Dla nas rano to tak od 6.00 (chociaż tak wcześnie chyba nam się nigdy nie zdarzyło ❤️)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 14:45

Marry lubi tę wiadomość

preg.png

XII 2015 początek naprostarań…
    (…)
    XI 2022 FET 12 dpt 1313, 24dpt♥️
    VII 4kg szczęścia🥰

IX FET 7dpt 68 ✊ 10dpt 337 ✊✊ 12dpt 1110✊✊✊ i czekam na wizytę…
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaznaczam tak późne igraszki do wieczora, swoją drogą rano rzadko się nam zdarza poszaleć.

Marry lubi tę wiadomość

• Cheresta Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki nie zasnę to wszystkie zbliżenia zaznaczam wieczór, jak zasnę i zdarzy nam się w nocy tak raniutko to już na następny dzień. Ja tam szczerze mówiąc wolę rano ale rzadko mamy czas wtedy chyba że w weekendy

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Illą Koleżanka

Wysłany: 9 sierpnia 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie rano to po spaniu (chyba że wracam z pracy z nocki, a mąż właśnie wstaje... chociaż pewnie mało kogo dotyczą nocne zmiany)

"... Proście, a bedzie wam dane..."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2024, 10:03

• Bercia Znajoma

Wysłany: 11 września 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam rano sie zdarza w weekendy, kiedy oboje mamy wolne. Ale najczęściej wieczorami

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ