X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy jest możliwa podwójna owulacja w odstępie kilku dni?
Odpowiedz

Czy jest możliwa podwójna owulacja w odstępie kilku dni?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • staram_sie Nowa

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opis USG, 15 dc:

jajnik lewy z pęcherzykiem dominującym 16 mm
    jajnik prawy z ciałkiem żółtym

Czyli owulacja była z prawego jajnika ale czy możliwa jest kolejna owulacja w tym samym cyklu...? Jeśli tak to czy jest to możliwe np. po 3 dniach?

• Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram_sie wrote:
    Opis USG, 15 dc:

jajnik lewy z pęcherzykiem dominującym 16 mm
    jajnik prawy z ciałkiem żółtym

Czyli owulacja była z prawego jajnika ale czy możliwa jest kolejna owulacja w tym samym cyklu...? Jeśli tak to czy jest to możliwe np. po 3 dniach?

Ja mam podobna sytuację.
    W 9 dc pęcherzyk 18mm, owu w 11dc. Z prawego jajnika. Dzisiaj 16dc, ciałko żółte na prawym jajniku. I nowy dominujący pęcherzyk na prawym jajniku 16mm. Endometrium bardzo małe 7mm😢, gdzie w 9dc bylo 9mm.

Oliwka ❤️ 30.12.2020
    Zosia ❤️ 17.07.2024
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ