Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy pora dnia ma jakiś wpływ na wynik testu owulacyjnego?
Odpowiedz

Czy pora dnia ma jakiś wpływ na wynik testu owulacyjnego?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasolinka Znajoma

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,o jakiej porze najlepiej robić testy owu ?

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testu owulacyjnego nie robi się z pierwszego porannego moczu. Jest to w instrukcji. Ja robiłam w okolicach godziny 12, a w innym miesiącu o 14tej.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Merlinka Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię między 11-12, wieczorem wychodzą mi negatywne, mimo tego że o 11 był pozytywny i następnego dnia też

bfd5994f3ec9968adfc577a88c45e8be.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ