X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy pora dnia ma jakiś wpływ na wynik testu owulacyjnego?
Odpowiedz

Czy pora dnia ma jakiś wpływ na wynik testu owulacyjnego?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasolinka Znajoma

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,o jakiej porze najlepiej robić testy owu ?

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testu owulacyjnego nie robi się z pierwszego porannego moczu. Jest to w instrukcji. Ja robiłam w okolicach godziny 12, a w innym miesiącu o 14tej.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Merlinka Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię między 11-12, wieczorem wychodzą mi negatywne, mimo tego że o 11 był pozytywny i następnego dnia też

bfd5994f3ec9968adfc577a88c45e8be.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ