X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy ten test jest pozytywny?
Odpowiedz

Czy ten test jest pozytywny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama_Sary Znajoma

Wysłany: 5 sierpnia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzis 11dc . Zrobiłam test owulacyjny. Wydaje mi się, że jest pozytywny,ale nie jestem pewna?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17c177c45372.jpg

3i49k6nlcqyjik3m.png
  • speakyourmind93 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obstawiałabym pozytywny, kreski wydaja sie byc tak samo intensywne. Jednak ciezko powiedziec, ja mialam podobny i jak potem sie okazalo - to bylo jeszcze nie to.

Lukrecja lubi tę wiadomość

eikts65gz0i70ci6.png
  • Zosia K Debiutantka

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje ze pozytywny. Ja mialam kiedys jeszcze jasniejsza kreskę i mialam owulacje, potwierdzona u ginekologa

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ