X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy ten test jest pozytywny?
Odpowiedz

Czy ten test jest pozytywny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama_Sary Znajoma

Wysłany: 5 sierpnia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzis 11dc . Zrobiłam test owulacyjny. Wydaje mi się, że jest pozytywny,ale nie jestem pewna?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17c177c45372.jpg

3i49k6nlcqyjik3m.png
  • speakyourmind93 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obstawiałabym pozytywny, kreski wydaja sie byc tak samo intensywne. Jednak ciezko powiedziec, ja mialam podobny i jak potem sie okazalo - to bylo jeszcze nie to.

Lukrecja lubi tę wiadomość

eikts65gz0i70ci6.png
  • Zosia K Debiutantka

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje ze pozytywny. Ja mialam kiedys jeszcze jasniejsza kreskę i mialam owulacje, potwierdzona u ginekologa

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ