X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy ten test jest pozytywny?
Odpowiedz

Czy ten test jest pozytywny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama_Sary Znajoma

Wysłany: 5 sierpnia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzis 11dc . Zrobiłam test owulacyjny. Wydaje mi się, że jest pozytywny,ale nie jestem pewna?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17c177c45372.jpg

3i49k6nlcqyjik3m.png
  • speakyourmind93 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obstawiałabym pozytywny, kreski wydaja sie byc tak samo intensywne. Jednak ciezko powiedziec, ja mialam podobny i jak potem sie okazalo - to bylo jeszcze nie to.

Lukrecja lubi tę wiadomość

eikts65gz0i70ci6.png
  • Zosia K Debiutantka

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje ze pozytywny. Ja mialam kiedys jeszcze jasniejsza kreskę i mialam owulacje, potwierdzona u ginekologa

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ