X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy to była owulacja?
Odpowiedz

Czy to była owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc od 2-6 lutego miałam miesiączke. A w styczniu od 5-10. Jestem jeszcze młoda osobą więc to się zdarza że 2-3 dni takie wachanie. I przyszedł czas na owulacje,śluz początkowo był mętny białawy,później w ciągu jakiś trzech dni (12,13,14 lut.) stawał się wodnisty nie było już tego białego i był rozciągliwy taki nitkowaty. Nastepnie 15 lutego zauważyłam już klarowniejszy ale dalej takie nitki(te nitki są dość dobrze rozciągliwe ale cienkie) i koło godziny 17 śluz był już taki "gluciasty" przepraszam za określenie.Bez wonny bardzo elastyczny było go więcej bo wydobyłam go gdzieś około 3 razy. Później znowu nitki. i wieczorem już koło godziny 20 znowu był ten "gluciasty" i nitki,odczułam lekko mokro . A wczoraj i dzisiaj jest już mnie śluzu i jest tylko taki wodnisty śliki i nitkowaty. W środe 13.02 miałam jedno razowe plaemienie owulacyjne a od 13-15 lutego moje libido wołało o tuli tuli!!!Czyli mam rozumieć że moja owulacja była??Przy ostatniej owulacji (styczniowej)wydaje mi się że tego rozciągliwego baaardzo,było więcej?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ