X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację czy to cykl bezowulacyjny?
Odpowiedz

czy to cykl bezowulacyjny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to mój pierwszy cykl po porodzie więc wiem, że może być różnie. Na razie nie ma u mnie żadnych oznak zbliżającej się ovu, a standardowo cykle u mnie raczej krótsze niż dłuższe (ok. 26, 27 dni). Zażywam wiesiołek na potęgę a tu u mnie sahara;P (z małymi epizodami ale nei takimi o jakie nam chodzi) temperatura też niska a testy owulacyjne wychodzą negatywne. Kreska testowa bladziutka. Co mnie zmartwiło - wczoraj była jakby ciemniejsza niż dzisiaj:( dzisiaj ta testowa jest prawie niewidoczna:( czy - skoro wczoraj była ciemniejsza (choć test wciąż negatyw) to znaczy, że owulacji w tym cyklu nie będzie? Czy to moga być wahnięcia LH przed OVU?

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie testy robisz?

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Rossmana, głównie marki domowe laboratorium.

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dopiero 12 DC więc ovu jeszcze może być. A że to pierwszy cykl po porodzie to wszystko się może zdarzyć.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Aga27 Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c4ce02545f7b6d51e7a66efe7caf3d26.png czy to może być cykl bezowulacyjny?

• Starająca sie 88 Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy moj tez ? sama nie wiem czy byla owulacja czy nie...niby wyznaczylo ale śluz nie ten co powinien...775fd85b5baec4cfd20fd446f5f23432.png

Czekając na Ciebie...
  • Justyna18 Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, czy myslicie ze to moze byc cykl bezowulacyjny czy mam jeszcze szanse na owulacje? Zwykle owulacje mam miedzy 12-14dc ale sluz i szyjka wskazuja nadal dni plodne... ponizej wstawiam link do wykres, dzieki za informacje!

https://ovufriend.pl/graph/4b21ee3efff77406cefa6e760cac719c

Justyna18
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna18 wrote:
    Czesc, czy myslicie ze to moze byc cykl bezowulacyjny czy mam jeszcze szanse na owulacje? Zwykle owulacje mam miedzy 12-14dc ale sluz i szyjka wskazuja nadal dni plodne... ponizej wstawiam link do wykres, dzieki za informacje!

https://ovufriend.pl/graph/4b21ee3efff77406cefa6e760cac719c

Musisz poczekać, może być tak, że tego 17 dc miałaś owulację i jeszcze 2 dni potrzeba by zobaczyć, czy temperatura rośnie.

Justyna18 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ