X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy to normalne?
Odpowiedz

Czy to normalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kakiko4 Debiutantka

Wysłany: 23 lipca 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)) Zaobserwowałam u siebie cykle na przemian 25 dni z owu 12/13 dbia i 27 z owu 14/15 dnia. W tych dłuższych cyklach po owulacji mam straaaaaszne napady głodu jakbym miała tasiemca. Natomiast przed rozpoczeciem i na początku tego 'dluzszego' cyklu mogę żyć o chlebie i wodzie. Rozumiem że ma to zwiazek z hormonami? W tych krótszych cyklach tak nie jest.. Ma ktoś tak? Czegoś brakuje w organizmie?

• Renes Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Może zbadaj sobie cukier?

m3sxyx8dxjr56vmf.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 12 września 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renes wrote:
    Hej. Może zbadaj sobie cukier?

myślę, że cukier w pierwszej kolejności powinnaś zbadać. Nie zaszkodzi też zrobic innych podstawowych badań. Masz aktualne?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ