X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy to powód do niepokoju?
Odpowiedz

Czy to powód do niepokoju?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cinka Koleżanka

Wysłany: 17 lipca 2024, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Na wstępie zaznaczę, że mam dość długie, ale regularne cykle (co 33-34 dni). Nigdy nie mialam plamień okoloowulacyjnych, a olwulacja zazwyczaj była około 20-21 dnia. W tym miesiącu 16 dc zobaczyłam w śluzie kilka nitek krwi, a on sam był lekkoróżowy. Nie martwiłam się tym specjalnie, jednak dzisiaj (23 dc) ponownie pojawił się zabarwiony śluz, nitki krwi oraz taki mały skrzepik (nie większy niż 5mm). Trochę mnie to zaniepokoiło. Przez pół roku monitorowałam cykle i nic podobnego się nie działo, a to jest pierwszy cykl, w którym odpuściłam monitoring.

Czy ta sytuacja to powód do niepokoju? Co mogłoby to być?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ