Czy wszystko jest prawidłowo?
-
Witajcie! Dziewczyny - to jest pierwszy cykl, kiedy mierzę temperaturę, dlatego potrzebuję pomocy w interpretacji wyniku. Mam cykle zazwyczaj 30 dniowe, temperaturę mierzę o godzinę 4:50 (codziennie), tym samym termometrem.
Miesiączka zaczęła się 14 grudnia. Nie będę podawać temperatury w czasie okresu, bo chyba ona (z tego co czytałam), to się nie liczy.
19.12. - 36, 1
20.12 - 36, 2
21.12 - 36,2
22.12 - 36, 1
23. 12 - 36, 3
24. 12 - 36,0
25. 12 - 36, 1
26.12 - 36,0
27. 12 - 36, 1
28. 12 - 36, 1
29. 12 - 36, 2
30. 12 - 36, 3
31. 12 - 36, 3
01.01 - nie zmierzona (sylwester)
02. 01 - 36, 6 (wzrost)
03. 01 - 36, 4
Na razie tyle. Czy wszystko przebiega dobrze? Zmartwiłam się tym dzisiejszym spadkiem. Bardzo proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuję!Martyna -
Hej, do zagniezdzenia dochodzi od 7-10 dni po owulacji wiec to nie mozliwe bo nie masz az tylu wysokich temperatur jak narazie u Ciebie 2.01 jest wyzsza temperatura pózniej spada ale wazne jaka była dzisiaj temperatura? jesli znowu spadła to znaczy ze do owulacji jeszcze nie doszło
-
nick nieaktualnyWitam!
Jestem na forum po raz pierwszy.Mam taki proble.Mianowicie po 6 latach brania tabletek przyszedl czas na dziecko.Myslałam,że po odstawieniu nie będę miała wiekszych problemów.Niestety myliłam się.Po odstawieniu czekałam 6 tyg na @,nie przychodziła więc udałam się do mojej gin.Diagnoza 2 torbiele,dostałam orgametril na wywołanie, @pojawiła się po odstawieniu.Nastepne cykle były różne.Po 3 m-cach znowu poczułam ,że coś jest nie tak.Diagnoza-torbiel.Znowu orgametril i @ przyszła.To było w listopadzie.Potem po ok.1,5 tyg. pojawiła się @,inna niz normalne(Brunatna ze śluzem nie tak obfita).W grudniu znowu wizyta,torbieli nie ma.Gin stwierdziła,że mogę mieć cykle bezowulacyjne,podobno po tabsach tak się dzieje.Załamałam się.3 i 4 stycznia(17-18 dc) zrobiłam testy owulacyjne,kreska testowa bardzo mocna.Zaczelismy z mężem starania.Dziś jest 23 dzień cyklu.Nie wiem co się dzieje Czy zajdę w ciążę??Boli mnie podbrzusze,czasami kłują jajniki.Co to może oznaczać?Czy któraś z was miała podobne problemy?Co mam robić??Wizyta dopiero 27 stycznia.Proszę o pomoc -
Czarna jesteś dopiero kilka dni po owu jeśli miała miejsce, bo przecież wzrost LH to nie jest pewna owulka. A jak temperatura? Wzrosła? Program wyznaczył owulkę? Tak czy siak na pewno na wcześnie na jakieś oznaki ciąży, choć życzę Ci oczywiście zielonej kropy
-