X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Długie cykle..
Odpowiedz

Długie cykle..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miska997 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2021, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. 22.04 czyli jakiś 23 DC A mam takie ok 33 dni...z tym że co miesiąc mi się on przesuwa o tydzień...na usg mały pecherzyk widoczny w jajniku A testy owu były pozytywne choć nie wyglądało to na usg na owu..a tydzień po usg progestegon na poziomie 9.300 możliwe że jednak owu była? Dziś 36 DC nadal b rrak okresu...

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
  • Komanuss Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co doradzacie na długie cykle?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ