dni plodne
-
Skoro w 9 dc miałas 13mm to ststystycznie pecherzyk rosnie 1-2 mm na dobę.. sluz moze juz sie pojawiac pecherzyk peka majac okolo 20-24 mm
wiec jelsi by rósł 2 mm na dobe ..
10dc-15mm
11dc - 17mm
12dc 19mm
13dc -21mm
14dc-23mm
Tak wiec jelsi owulka wystapila by 13-15 dc to całkiem mozliwe ze juz w 9 dc pojawil sie sluz płodnySunSun lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aniu,chyba coś mi sie poprzrstawialo.Dziś 12 dc i śluz jest rozciagliwy na ok 1,5 cm a szyjka macicy wysoko i miękka.Czyli ovu chyba sie zbliża.Poza tym lekkie klocie w lewym jajniku mam.Ostatnio badalam testymi owulacyjnymi.. pokazały ovu w 21dc(ale okazało sie później u gin ze nie było jajeczkowania).W srode ide na monitoring zeby zobaczyc czy prawidłowo rośnie pęcherzyk bo z racji świat był to pierwszy możliwy termi.Ale nie wiem czy to nie będzie za późno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 13:03
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Jesli nie bedzie pecherzyka to bedzie juz po owulce a to pokaze ze jajeczka dobrz rosna i pekaja
SunSun lubi tę wiadomość
-
Edit : hm 'badałam ' i śluz był na ponad 3 cm ,przezroczysty z malutkim sladem krwi..konsystecja jajka kurzego.To juz owu?Szyjka macicy wysoko ,miękka,opuszek 'wchodzi' w otwarcie..Kurde ale czy to nir za szybko?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 15:10
-