X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dominujący pęchcerzyk a brak owulacji
Odpowiedz

Dominujący pęchcerzyk a brak owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem po monitoringu, mam 1 dominujący pęcherzyk 9mm w 7 dniu cyklu, przy cuklach 31-32dni, ostatnie cykle były bezowulacyjne, czy w tym cyklu pecherzyk zdąży urosnąć, aby pękł??

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos cos?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyki rosną od 1-2mm na dobę także według tego w 12dc będzie miał ok 19mm więc będzie gotowy do pęknięcia

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki:)

• Paolaaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli urosnie. 9mm to raczej jeszcze nie jest pecherzyk dominujący. Ja tydzień temu miałam na lewym jajniku pecherzyk 11 mm a na prawym nuc. WWczoraj okazało się ze na prawym jajniku jest pecherzyk 20mm a na lewym nic.
    Z tych 9mm to moze wyjsc nic bo pęcherzyk jest jeszcze za malutki. Dominujacy bedzie przy conajmniej 15mm

4c3t9n73nr884ilb.png
    01.03.2016- test HARMONY- zdrowa dziewucha :*
    15.08.2016- WITAJ KSIĘŻNICZKO :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastepny monitoring mam w poniedzialek wiec zobaczymy:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ