WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dominujący pęchcerzyk a brak owulacji
Odpowiedz

Dominujący pęchcerzyk a brak owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem po monitoringu, mam 1 dominujący pęcherzyk 9mm w 7 dniu cyklu, przy cuklach 31-32dni, ostatnie cykle były bezowulacyjne, czy w tym cyklu pecherzyk zdąży urosnąć, aby pękł??

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos cos?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyki rosną od 1-2mm na dobę także według tego w 12dc będzie miał ok 19mm więc będzie gotowy do pęknięcia

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki:)

• Paolaaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli urosnie. 9mm to raczej jeszcze nie jest pecherzyk dominujący. Ja tydzień temu miałam na lewym jajniku pecherzyk 11 mm a na prawym nuc. WWczoraj okazało się ze na prawym jajniku jest pecherzyk 20mm a na lewym nic.
    Z tych 9mm to moze wyjsc nic bo pęcherzyk jest jeszcze za malutki. Dominujacy bedzie przy conajmniej 15mm

4c3t9n73nr884ilb.png
    01.03.2016- test HARMONY- zdrowa dziewucha :*
    15.08.2016- WITAJ KSIĘŻNICZKO :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastepny monitoring mam w poniedzialek wiec zobaczymy:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ