duphaston
-
nick nieaktualny
-
Za 10 dni rozpoczynam przyjmowanie Duphastonu, będę regulować pracę swoich szalonych hormonów:) Rozpoczynamy starania o dziecko! Lekarz zaproponował ten lek w związku z nieco rozchwianą długością cyklu (7 dni różnicy między najdłuższym a najkrótszym) oraz plamieniami w trakcie cyklu.
Dziewczyny! Jakie macie doświadczenia związane z tym lekiem? Jak się po nim czujecie? Dlaczego przyjmujecie ten lek? Czy któraś zaszła szybko w ciążę?
Bo ja jestem taka naglizna, że chciałabym JUŻ!!! -
nick nieaktualnyHej Roza86. Duphaston przyjmowałam 3 miesiące, z powodu niskiego progesteronu. Pierwszy miesiąc był najgorszy - mdliło mnie, miałam większy apetyt, byłam nerwowa. Nie wiem czy to rzeczywiście wina leku, czy naczytałam się za dużo o sutkach ubocznych i wszystkie je sobie przypisałam Kolejne dwa czułam się świetnie. Duphaston nie pomógł mi zajść w ciążę. Został mi jeszcze jeden cykl i przerwa. Boję się, że te dwa miesiące będą przez to zmarnowane.
Duphaston biorę od 16 do 25 dnia. Okres dostaję dwa dni po przyjęciu ostatniej tabletki. Cykl wydłużył mi się o dwa dni.
Aha, przytyłam jeszcze 2 kg, mimo że chodzę regularnie na siłownię (może to mięśnie? ) -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 sierpnia 2016, 17:58
-
Przepraszam za złamanie regulaminu ale nie wiedziałam ze nie wolno spytac czy ktoraś z dziewczyn ma odsprzedac dupaston,oczywyscie nie biore go bez wiedzy lekarza tylko poprostu mi zabrakło a lekarz na urlopie.
-