X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dwie dawki ovitrelle?
Odpowiedz

Dwie dawki ovitrelle?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj dostałam receptę na ovitrelle i na aż 2 zastrzyki ? Czy któraś tak miała? Możecie mi wyjaśnić dlaczego aż 2??

I czy którejś udało się zajść w cyklu z letrozolem i 2 dawkami ovitrelle?

• Malowana lala Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam w poprzednim cyklu dwa ovitrelle ale nie pomogło i pęcherzyki nie pękły. W tym cyklu miałam dwa pregnyle i w poniedziałek zobaczę czy w końcu pękło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ