X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dwie dawki ovitrelle?
Odpowiedz

Dwie dawki ovitrelle?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj dostałam receptę na ovitrelle i na aż 2 zastrzyki ? Czy któraś tak miała? Możecie mi wyjaśnić dlaczego aż 2??

I czy którejś udało się zajść w cyklu z letrozolem i 2 dawkami ovitrelle?

• Malowana lala Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam w poprzednim cyklu dwa ovitrelle ale nie pomogło i pęcherzyki nie pękły. W tym cyklu miałam dwa pregnyle i w poniedziałek zobaczę czy w końcu pękło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ