Dwie owulacje w jednym cyklu - jednak prawda
-
Cześć dziewczyny mało postów odnośnie tego tematu widzę, ale muszę Wam powiedzieć, ze jestem w kropce. Byłam w środę na wizycie u mojej ginekolog, która sprawdzając mnie na usg, stwierdziła, że w lewym jajniku jest pęcherzyk 20mm i że lada dzień pęknie. Wszystko ładnie pięknie, ale - 28.04 (czyli tydzień temu) tez byłam u niej na usg i tez miałam potwierdzone, że jest pęcherzyk dominujący w prawym jajniku. Test owulacyjne tydzień temu tez pokazywały mi wynik bardzo pozytywny, kreska znacznie ciemniejsza. Moja Pani doktor stwierdziła, że zdarza się to naprawdę bardzo rzadko, ale jest możliwe. Mam nadzieje, że się uda 🤰🏻☺️
Asia28000, Małami7, Jolcia90 lubią tę wiadomość
-
Cukrzycowa wrote:Cześć dziewczyny mało postów odnośnie tego tematu widzę, ale muszę Wam powiedzieć, ze jestem w kropce. Byłam w środę na wizycie u mojej ginekolog, która sprawdzając mnie na usg, stwierdziła, że w lewym jajniku jest pęcherzyk 20mm i że lada dzień pęknie. Wszystko ładnie pięknie, ale - 28.04 (czyli tydzień temu) tez byłam u niej na usg i tez miałam potwierdzone, że jest pęcherzyk dominujący w prawym jajniku. Test owulacyjne tydzień temu tez pokazywały mi wynik bardzo pozytywny, kreska znacznie ciemniejsza. Moja Pani doktor stwierdziła, że zdarza się to naprawdę bardzo rzadko, ale jest możliwe. Mam nadzieje, że się uda 🤰🏻☺️
Trzymam kciuki ❤️🤞🏼2017.05 - rozpoczęcie starań
2019.05 - HSG ✅
2019.06 - 👼🏻
2019.10 - IUI ✅
2020.06 - 👶🏼
2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
2022.04 - HSG ✅
2022.05 - 4 IUI ❌
2025 - IVF
👩🏻
📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
📍 Hashimoto, niedoczynność
📍 PAI- 1 homo
👨🏼
📍 Hormony ✅
📍 Morfologia 2-3 % -
Cukrzycowa wrote:Cześć dziewczyny mało postów odnośnie tego tematu widzę, ale muszę Wam powiedzieć, ze jestem w kropce. Byłam w środę na wizycie u mojej ginekolog, która sprawdzając mnie na usg, stwierdziła, że w lewym jajniku jest pęcherzyk 20mm i że lada dzień pęknie. Wszystko ładnie pięknie, ale - 28.04 (czyli tydzień temu) tez byłam u niej na usg i tez miałam potwierdzone, że jest pęcherzyk dominujący w prawym jajniku. Test owulacyjne tydzień temu tez pokazywały mi wynik bardzo pozytywny, kreska znacznie ciemniejsza. Moja Pani doktor stwierdziła, że zdarza się to naprawdę bardzo rzadko, ale jest możliwe. Mam nadzieje, że się uda 🤰🏻☺️
Hej
Daj znać jak już się dowiesz czy twój cykl był owocny
A może będą bliźniaki
Trzymam kciuki ✊
-