X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dziewczyny pomóżcie!
Odpowiedz

Dziewczyny pomóżcie!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jest mój 2 dzien płodny, pecherzyk 19mm, wczoraj miałam ładny sluz rozciagliwy a dzis mam brazowe plamienie. Miała tak któras z Was? hormony mam w normie, po wizycie lekarz powiedział ze wszystko super i za 2 dni zobaczymy czy pecherzyk pekł. Czy moze to byc plamienie okoloowulacyjne??

Iza
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ,moze to byc jak najbardziej plamienie owulacyjne lub chwilowe wahanie estrogenow , ktore w okolicach owulacji bywa normalne

V8GJp2.pngZtiMp1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ