Dziwna sytuacja I jestem nowa I swierzakiem
-
Uprawiałam 13 sierpnia seks z chłopakiem i on miał prezerwatywe ja dla bezpieczeństwa wzięłam tabletke po 2 dni później i 18 znowu to powtórzyliśmy z czego szybko to przerwaliśmy i chlopak mial prezerwatywe i wczasie tych dwoch stosonkow nie pekla nie zsunela sie ale nie wiem czy byl wytrysk szczerze mowiac i w ndz dostałam silnego krwawienia i to podejrzewam że po tabletce trwalo dwa dni wczoraj czy tydzien od drugiego stosunku znowu dostałam lekkie krwawienie i teraz nie wiem czy tabletka ta czy ciąża ale jak dostałam wczoraj tego krwawienia małego to wykonałam test na ciaze u wyszedł negatywny i bolał mnie trochę brzuch
-
nick nieaktualnySssss wrote:Uprawiałam 13 sierpnia seks z chłopakiem i on miał prezerwatywe ja dla bezpieczeństwa wzięłam tabletke po 2 dni później i 18 znowu to powtórzyliśmy z czego szybko to przerwaliśmy i chlopak mial prezerwatywe i wczasie tych dwoch stosonkow nie pekla nie zsunela sie ale nie wiem czy byl wytrysk szczerze mowiac i w ndz dostałam silnego krwawienia i to podejrzewam że po tabletce trwalo dwa dni wczoraj czy tydzien od drugiego stosunku znowu dostałam lekkie krwawienie i teraz nie wiem czy tabletka ta czy ciąża ale jak dostałam wczoraj tego krwawienia małego to wykonałam test na ciaze u wyszedł negatywny i bolał mnie trochę brzuch
A poza tym, to nie ten wątek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2022, 13:29
-
nick nieaktualnySssss wrote:Wczoraj chyba miałam krwawienie owolucjne i 12 dnia cyklu był ten seks 18.08 i tydzien gdzie minal
Sssss lubi tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Jak to krwawienie owulacyjne? Że plamienie jakieś czy krew? Jak stwierdziłaś że masz owulacje? 26 dc miałabyś owulacje? Jakiej długości masz cykle? 40 dniowe? Nie wiem czy czegoś nie mieszasz. Po tygodniu to ciężko o objawy.
-
paprotka17 wrote:Jak to krwawienie owulacyjne? Że plamienie jakieś czy krew? Jak stwierdziłaś że masz owulacje? 26 dc miałabyś owulacje? Jakiej długości masz cykle? 40 dniowe? Nie wiem czy czegoś nie mieszasz. Po tygodniu to ciężko o objawy.
-
nick nieaktualnySssss wrote:Plamienie bo jest go mało a dzisiaj jest troszkę brązowe
Mała87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paprotka17 wrote:Zawsze masz tak późno owulacje? Średnio rozumiem co napisalas. Jeżeli wczoraj miałaś owulacje to przez tydzień nawet gdyby jakiś plemnik gladiator się przedostał, w co wątpię, to i tak by nie dotrwał. Powinnaś się mocno zagłębić jak wygląda cykl, kiedy są dni płodne, jak się zabezpieczać. Rozumiem obawy, ale jeżeli uprawiałaś seks w gumce i od razu lecisz po tabletke "po" to jest zła droga. Zadbaj o dobre zabezpieczenie jeżeli w gumce nie czujesz się bezpieczna. W tako sposób to po każdym seksie w okolicach owulacji będziesz się bała ciąży. A nie tedy droga.
-
nick nieaktualny
-
Sssss wrote:Na podstawie tego plamienia ludzie piszą że tak wygląda że jest jasno różowe albo brunatne i ja takie coś mam
Emii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySssss wrote:Albo implacyjne ale byłam dzisiaj u ginekologa i nie wyszła ciąża ale 8 dni niby po stosunku tym przerwany z prezerwatywa czy możliwe że ciąża mogła jeszcze nie wyjść bo zawczesnie
-
Czemu ludzie biorą się za seks bez znajomosci podstaw znajomości ludzkiego ciała? 🤦🏻♀️ W jakim celu była brana tabletka? Żeby zniszczyć sobie układ hormonalny? No masakra szkoda mi tej dziewczyny bo przez swoją głupotkę (młodzieńczą zapewne) sama sobie robi krzywdę
Orzeszek82, paprotka17 lubią tę wiadomość
-