Endometrium za cienkie:(
-
Dziewczyny od dowoch lat staramy sie o dzidzie. Mam Pocs owulacje tylko dzięki lekom. Doszedl nowy problem. Endometrium przy pecherzyku 23mm tylko 6.2mm biore estrogeny w duzych dawkach mimo to endo beznadziejne. Jak jeszcze moge podzialac zeby bylo lepsze? Czy ten cykl spisać na straty?
-
nick nieaktualny
-
Gosia8888 wrote:Dziewczyny od dowoch lat staramy sie o dzidzie. Mam Pocs owulacje tylko dzięki lekom. Doszedl nowy problem. Endometrium przy pecherzyku 23mm tylko 6.2mm biore estrogeny w duzych dawkach mimo to endo beznadziejne. Jak jeszcze moge podzialac zeby bylo lepsze? Czy ten cykl spisać na straty?
Gosiu, a pęcherzyk pęka? Ja mialam 5,4 mm przy takim pęcherzyku, a 2 dni po owu i pęknięciu 5,9mm i zaszłam w ciążę. Nic nie bralam.
Jedyne co to tego samego wieczoru co miala 5,9 mm spotkałam się z kolezanka na czerwone wino Może rzeczywiście poprawiło ukrwienie i jakość mimo tego, że było cienkie.Gosia8888 lubi tę wiadomość
-
Gosia8888 wrote:Dziewczyny od dowoch lat staramy sie o dzidzie. Mam Pocs owulacje tylko dzięki lekom. Doszedl nowy problem. Endometrium przy pecherzyku 23mm tylko 6.2mm biore estrogeny w duzych dawkach mimo to endo beznadziejne. Jak jeszcze moge podzialac zeby bylo lepsze? Czy ten cykl spisać na straty?
Gosia8888 lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -