X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Estradiol, LH, FSH - 3 DC pomoc w interpretacji wyników.
Odpowiedz

Estradiol, LH, FSH - 3 DC pomoc w interpretacji wyników.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2023, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mogę znaleźć podobnego tematu stąd nowy. Proszę o pomoc w interpretacji. Cykl stymulowany ( estrofem od 1 dc ) badania wykonane w 3dc. Z góry dziekuję :)

Estradiol 29 pg/ml. Mam normalnie owulację, endometrium w każdej fazie cyklu idealne. Wynik jakiś cienki. Normy Estradiolu:

faza folikularna 21 - 251
    faza owulacyjna 38 - 649
    faza lutealna 21 - 312

Dodatkowo:

FSH - 6.85
    faza folikularna 3,03 - 8,08
    faza owulacyjna 2,55 - 16,69
    faza lutealna 1,38 - 5,47

LH - 7.37
    faza folikularna 1.80 - 11.78
    Faza owulacyjna 7,59 - 89,08
    faza lutealna. 0,56 - 14,00

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )

IVF listopad 🔜
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ