X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Estrofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylgor91 Nowa

Wysłany: 18 maja 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #estrofem #pilne
    Dzień dobry, nie wiem czy to odpowiednia grupa ale pilnie potrzebuję estrofem. Czy ma ktoś? Może być otwarte opakowanie. Albo gdzie uda mi się dostać choć jedno opakowanie? Proszę o maila [email protected]

• Alabama37 Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2021, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pilnie Potrzebuję Estrofem.

Oferty kierujcie na yvonne.edney9@ gmail.com

• MatkaPatka Debiutantka

Wysłany: 15 października 2021, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również przygarnę

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ