Gdzie ta owu...??
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie już była, tylko do końca nie wiadomo kiedy
-
A u mnie jakieś opóźnienia w tym miesiącu Poprzednie trzy wychodziło wszystko ładnie około 2 tyg. po miesiączce, miałam już drugą krechę na testach mega ciemną, dziś mija 3 tydzień od miesiączki, a druga kreska to cień cienia, ledwo widoczna!
Zastanawiam się co tak opóźniło owulkę w tym miesiącu -
Hej kobietki ja tez czekam na owulke, w sumie zaczelam tez po dlugiej przerwie w tym miesiacu mierzyc temperatury.... dzis mam 14 dzien, sluz wyglada na plodny ale skoku tempki nie miałam, w sumie to sie nawet ciesze bo dzis wraca moj do domku wiec moze akurat sie wstrzeli poprzedni miesiac nieudany wiec moze tym razem sie uda
Saramago lubi tę wiadomość
-
I ja sama nie wiem była, będzie, nie będzie.... ech czasami żaluje że jest cos takiego jak internet. Człowiek by nie wiedzial wszystkich tych rzeczy tylko się seksił i już
verynice, kasia m lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
zAgatka wrote:Również wyczekuję niecierpliwie a tu brak płodnego śluzu i temperatura z każdym dniem niższa i niższa... Zazwyczaj mam późną owulację bo po 20dc. To czekanie i wypatrywanie objawów jest stresujące
skoro nizsza i nizsza to niebawem skoczy bez obaw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jesli tempka bedzie sie podnosila przez 3 dni od 16 dc u Ciebie to bysle ze owulka moglabyc 16 dc
sa rozne zdania ja czytalam ze owulka jets dniu spadku tempki a pozniej wzrostu ... pozniej ze owulacja moze wystapic w ciagu 3 dni od spadku .. wiec ja juz sama nie wiem
u mnie calkiem porypane i znowu czekanieCassie lubi tę wiadomość
-
u mnie dzis 15 dc, rano zmierzylam temp. i tu nagle 36.9 dzien wczesniej 36,1 robilam test owulacyjny i nic. W tamtym miesiacu wogole nie mialam owulacji a okres spoznil mi sie 7 dni.zazwyczaj mam cykle co 30 dni. boje sie ze w tym miesiacu tez nie bedzie jajeczka.niby szyjka otwarta mokro ale brak sluzu.
Ania_84 lubi tę wiadomość
dziunia -
nick nieaktualny
-
Ja juz zguplam nie wiemo co kaman z tym moim wykresem dzis mi wyszlo ze dzien przypuszczalnie plodny a tempka - fakt po nieprzespanej nocy no ale powinna przyanjemnij sie troche wziesc a nie dol .. buuu
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja juz zguplam nie wiemo co kaman z tym moim wykresem dzis mi wyszlo ze dzien przypuszczalnie plodny a tempka - fakt po nieprzespanej nocy no ale powinna przyanjemnij sie troche wziesc a nie dol .. buuu