Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację gorączka a owulacja
Odpowiedz

gorączka a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewcia89 Debiutantka

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę o pomoc. Wczoraj byłam na monitoringu owulacji (13dc) pęcherzyk dominujący około 19mm; endometrium około 9mm. Pani doktor stwierdziła, że owulka powinna nastąpić dzisiaj albo jutro... i co? w nocy pojawiły się dreszcze i gorączką około 38,5stC. :( Prawdopodobnie sie tak załatwiłam od klimatyzacji w pracy. Czy przez to owulka może sie przesunąć? Dodam, że śluz od tygodnia mam "białka jaja kurzego", testy owulacyjne jeszcze ujemne. Bardzo prosze o odpowiedź.

• Ewcia89 Debiutantka

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ten cykl mam spisać na straty? Brak mi sił już :(

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dwoje babka wróżyła, może do owu doszło/dojdzie według planu, a może jednak gorączka namieszała i będzie obsuwa. Tego możesz się dowiedzieć tylko z kolejnego USG.

• Ewcia89 Debiutantka

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź, kreseczka na teście ovu coraz ciemniejsza... w poniedziałek kolejne usg- zobaczymy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ