WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ibuprom

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam?że źle wpływa na plodnosc ale chyba tylko w okresie okoloowulacyjnym?czy wzięcie 1 tabletki w 3,4 i 7 dc przekresla szansę na ciaze?

• calineczka88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekreślać to pewnie nie przekreśla, ale po co sobie zmniejszać szanse - ja bym radziła odstawić ibuprofen podczas starań, przeczytaj sobie ten artykuł: http://www.jestemplodna.pl/leki-przeciwbolowe-moga-obnizac-plodnosc-2/

31 lat, starania od 05.2015, PCOS + LUF, AMH = 6,16
    fpsl35p.png
    rl9w44r.png
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś o tym zapomniałam kompletnie,właściwie to wszędzie piszą o okresie okoloowulacyjnym jedynie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ