interpretacja testow owu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, czytam Was od niedawna ale w końcu postanowiłam napisać bo mam problem ze swoją owulacją czy też raczej z testami ;/ W poprzednim cyklu owulacja wypadła w 13dc przy cyklu 26 dni, akurat byłam u gin. W tym cyklu chciałam zrobić testy owu od 10 dc ale w sumie już od 7 dc czułam typowy ból jajników. Z ciekawości zrobiłam test owu w 9dc jakoś ok godz 12 i wyszedł praawie pozytywny. w 10dc po 17 był totalny negatyw jedna kreska i koniec. Dziś to samo. Czy możliwe, że owu miałam 8 dc bo wtedy strasznie bolał mnie prawy jajnik jak nigdy, a test 9 dc był już poowulacyjny że tak powiem? Z góry dzięki z jakieś rady Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, mam do was pytanie czy w testach owu jest tak ze im bliżej owu tym mocniejsza kreska ? Ja mam dzisiaj taka
http://zapodaj.net/17872cf37b6cb.jpg.html
Wiem ze jest negatywny ale czy to znaczy ze z dnia na dzien bedzie mocniejsza i juz powinnismy zacząć działać czy nie?
Zawsze miałam owu 20-24 dc, ale teraz pilnuje wcześniej bo zaczęłam pic zioła ojca sroki i czytałam ze moga przyspieszyć owu.
Dzieki z góry za odpowiedz pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Kobietki, przesyłam w linku wynik testu z godz 21.(pozytywny)
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/58c95bb102ceb6c2ef31addbc256fae3.jpg
Najpewniej dzialac 20godz. od pozytywnego testu? bynajmniej tak jest napisane na ulotce. Zalezy mi zeby trafic jak najblizej owulki. Jak myslicie? -
nick nieaktualnyMoniqa nie, juz działaj - komorka od owu jest zdolna do zycia 24 godziny wiec trzeba sie seksic jak pokaze dwie kreski, tyle ze od pozytywu testu owulacyjnego powinno sie uprawiac seks do 3 dni, dlatego ze moze owulacja troszke sie opoznic, poniewaz testy czasami przekłamuja, tzn moga pokazywac owu ktora nastapi pozniej. Z tego wzgledu ze plemniki maja długa zywotnosc wystarczy co 2 dni, ale jak chcesz codziennie to juz wg Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:38
-
ja teraz testuje trzeci cykl testami zaczynam od wyznaczonego jako płodny dzien średnio z kalkulatorów płodności patrze wiadomo tez na sluz i zuzywam ok 10 testów miesięcznie
zobaczymy jak pójdzi etym razem oby zielono na koncu -
Ja zrobilam dzis test owu rano i wyszedl pozytywny. Serduszkowanie bylo wczoraj wieczorem. Dzis tempka stoi w miejscu i sluz dalej rozciagliwy. Wariuje i nie wiem co robic. Zgwalcic meza dzis czy poczekac do jutra?
-
nick nieaktualny
-