Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Interpretacja testu-pomoc
Odpowiedz

Interpretacja testu-pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KredkaB Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jak to jest z owulacja po odstawieniu dziecka od kp? Miesiączkę dostałam 8miesiaca życia dziecka, cykle nieregularne. Chcemy mieć mała różnice wieku między dziećmi, odstawiłam już pociechę od piersi (z przyczyn zdrowotnych, wiem ze można zajść w ciąże karmiąc)
    To mój pierwszy test z takimi wyraźnymi kreskami i zastanawiam się czy to już pozytyw czy nie?
    Zdjęcie
    https://zapodaj.net/3e11f8b26b3c6.jpg.html

• Ewa__lewa Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że możesz się na dniach spodziewać owulacji. Ale najlepiej byłoby to potwierdzić u lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ