X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Interpretacja testu-pomoc
Odpowiedz

Interpretacja testu-pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KredkaB Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jak to jest z owulacja po odstawieniu dziecka od kp? Miesiączkę dostałam 8miesiaca życia dziecka, cykle nieregularne. Chcemy mieć mała różnice wieku między dziećmi, odstawiłam już pociechę od piersi (z przyczyn zdrowotnych, wiem ze można zajść w ciąże karmiąc)
    To mój pierwszy test z takimi wyraźnymi kreskami i zastanawiam się czy to już pozytyw czy nie?
    Zdjęcie
    https://zapodaj.net/3e11f8b26b3c6.jpg.html

• Ewa__lewa Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że możesz się na dniach spodziewać owulacji. Ale najlepiej byłoby to potwierdzić u lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ