X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Interpretacja testu-pomoc
Odpowiedz

Interpretacja testu-pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KredkaB Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jak to jest z owulacja po odstawieniu dziecka od kp? Miesiączkę dostałam 8miesiaca życia dziecka, cykle nieregularne. Chcemy mieć mała różnice wieku między dziećmi, odstawiłam już pociechę od piersi (z przyczyn zdrowotnych, wiem ze można zajść w ciąże karmiąc)
    To mój pierwszy test z takimi wyraźnymi kreskami i zastanawiam się czy to już pozytyw czy nie?
    Zdjęcie
    https://zapodaj.net/3e11f8b26b3c6.jpg.html

• Ewa__lewa Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że możesz się na dniach spodziewać owulacji. Ale najlepiej byłoby to potwierdzić u lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ