X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Interpretacja testu-pomoc
Odpowiedz

Interpretacja testu-pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KredkaB Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jak to jest z owulacja po odstawieniu dziecka od kp? Miesiączkę dostałam 8miesiaca życia dziecka, cykle nieregularne. Chcemy mieć mała różnice wieku między dziećmi, odstawiłam już pociechę od piersi (z przyczyn zdrowotnych, wiem ze można zajść w ciąże karmiąc)
    To mój pierwszy test z takimi wyraźnymi kreskami i zastanawiam się czy to już pozytyw czy nie?
    Zdjęcie
    https://zapodaj.net/3e11f8b26b3c6.jpg.html

• Ewa__lewa Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że możesz się na dniach spodziewać owulacji. Ale najlepiej byłoby to potwierdzić u lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ