X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Interpretacja testu-pomoc
Odpowiedz

Interpretacja testu-pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KredkaB Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jak to jest z owulacja po odstawieniu dziecka od kp? Miesiączkę dostałam 8miesiaca życia dziecka, cykle nieregularne. Chcemy mieć mała różnice wieku między dziećmi, odstawiłam już pociechę od piersi (z przyczyn zdrowotnych, wiem ze można zajść w ciąże karmiąc)
    To mój pierwszy test z takimi wyraźnymi kreskami i zastanawiam się czy to już pozytyw czy nie?
    Zdjęcie
    https://zapodaj.net/3e11f8b26b3c6.jpg.html

• Ewa__lewa Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że możesz się na dniach spodziewać owulacji. Ale najlepiej byłoby to potwierdzić u lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ