X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację intymne pytanie
Odpowiedz

intymne pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam problem ...w środę byłam u gin i on zobaczył 14 mm pęcherzyk (13 dc ) tyle że zauważyłam coś dziwnego podczas badania szyjki zauważyłam złuszczającą sie skórę coś podobnego jak przy okresie tylko bezbarwne co to ?? Pomóżcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 01:00

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to zaschnięty śluz?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewentualnie sperma

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co to może być, ale bym się nie przejmowała:) To pewnie sluź jakiś taki ..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ