Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ja juz nic nie rozumiem
Odpowiedz

Ja juz nic nie rozumiem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PogubionaeM Nowa

Wysłany: 10 października 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3pazdziernika pojawiło się wieczorem rozowe plamienie był to 12DC trwało ono do 5 pazdziernika bylo brunatne potem znikło. Śluz okreslilabym jako plodny wprost się ze mnie lało. Delikatnie kuły jajniki. Od wczoraj boli mnie jajnik prawy. We wcześniejszych cyklach nie zauważalna sluzu plodnego (to podobno czeste) ani plamienia. Ból jednak był dość nieznośny.. Ginekolog wykluczyła wszelkie nieprawidłowości...

PogubionaeM
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może było to krwawienie związane z pęknięciem pęcherzyka. Jak długie masz cykle?

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w poprzednim cyklu również miałam plamienia (trwaly 5 dni: od 14-18dnia cyklu) w "terminie okołoowulacyjnym" , natomiast rzeczywiscie owulacja wystąpiła u mnie 23 dnia cyklu (według ovu). Równiez odczuwałam ból. Bylam u ginekologa, wszystko jest w porządku, kazał mi się tym nie martwić. ;)
    PS: Bierzesz jakies leki? jestes po odstawieniu tabletek anty?
    Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 11:15

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ