Miamonia wrote:
Endometrium faktycznie dość grube jak na połowę cyklu. Nie zaniepokoiło to Pani doktor?
Zaglądam tutaj tylko czasami dlatego nie mam wykresu, ogólnie stwierdziła ze mam za chwile czyli za 1 dzień owulację i faktycznie tak było brzuch mnie zaczął pobolewać typowo jak na owulację . Jeśli chodzi o endometrium stwierdziła tylko ze jest bardzo grube pytala się kiedy miałam okres , jaki był . Na koniec badania powiedziała ze "jeśli " dostane okres mam brać globulki aby wyleczyć infekcje potem będzie robiona cytologia . ogólnie na ekranie zobaczylam jedno takie duże okrągłe kółeczko tzw . Pęcherzyk ? Dobrze mowie ? Był bardzo równy i duzy .
Krwawienie pojawilo się wieczorem i trwalo dosłownie niecałą godzinę . Czytalam ze może to być krawienie okołoowulacyjne , lecz Ja nigdy takowego nie mialam , odzywał się tylko brzuch . Dodam ze miesiąc temu przesunął mi się okres do przodu o 7 dni przyszedł za szybko a moja ostatnia miesiaczka wyglądała tak ze dzień przed okresem plamiłam jak teraz miałam , okres był skąpy i bez skrzepow .