WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację jak myslicie czy owu nie bylo ?prosze zerknijcie na wykres
Odpowiedz

jak myslicie czy owu nie bylo ?prosze zerknijcie na wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszy cykl mam z dongiem I nie wiem czy to on mi tak namieszal czy nie ,nigdy takich skokow nie mialam I zawsze bez problem mozna bylo oznaczyc moment przejscia z niskich do wysokich temperature.w tym cyklu zmienilam tez termometr na bardziej dokladny .jak myslicie ? z gory dzieki :)

<3
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:30

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochana :)dzis mi wyznaczyl system na 16 a zastanawialam sie czy wogole jest mozliwosc prze te skoki w tym cyklu.

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ