X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację jak to jest z tą owulacją?
Odpowiedz

jak to jest z tą owulacją?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Od 3 miesiecy staramy sie o dziecko, wspomagam sie duphastonem, ponieważ mam bardzo nieregularne cykle. Biorę go od 16dc przez 10dni po1 tabl. Gin zapewniała mnie że nie bd mieć problemów z zajsciem , jedynie z okresleniem terminu owulacji. Od 2 mies stosuje testy LH . Miesiączke dostałam 17/01/2014. Ósmego dc zaczęłam testowanie, test wyszedł (na moje oko pozytywny) nastepnego dnia też, ale zrobiłam popołudniu jezcze jeden i o dziwo negatywne, paseczek był ledwo widoczny. Ze śluzem to jakoś różnie. Nie jest sucho ale też się nie "leje". Dodam że w środku jest jakoś tak jakby ciaśniej. jakby pochwa była spulchniona. Bardzo proszę o odp. :)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzysz temp? Robiłaś monitoring cyklu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 10:15

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli nie wiesz czy mialas owulacje przed 16dc to progesteron moze zablokowac owulacje. czasami tez tanie testy oszukuja...moze kup lepszy test za kilka dni jak nadal nie bedzie @..jak dlugo masz jeszcze brac duphaston?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ