X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Jak zwiększyć ilość śluzu
Odpowiedz

Jak zwiększyć ilość śluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 3 października 2019, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. Jakie macie sposoby najszybsze na zwiększenie ilości śluzu? Jestem w 5 DC i mam 2 tygodnie do owulacji więc trochę czasu jest

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Parabola Nowa

Wysłany: 6 października 2019, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niby nie było dużego problemu ze śluzem, ale odkąd codziennie wypijam 1,5l wody to śluz w zasadzie zaraz po okresie mam bardzo rozciągliwy i aż mnie zalewało do samej owulacji. Pierwszy raz tak mam więc to raczej zasługa wody 😊

• Mihia Znajoma

Wysłany: 6 października 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy zaczęłam prowadzić dziennik w telefonie o spożywanych posiłkach i wypijanych płynach zauważyłam że jem za mało, ogólnie najadałam się ale wychodziło ok 1600 1800kcl i płynów ok 500-700ml,notując wszystko wiem że muszę jeszcze coś przekąsić i więcej wypić. Aktualnie to ok 2100-2300kcl i 1,5 l i wszystko lepiej pracuje.
    Bardzo wiele razy miałam pms, piersi bolały już od 3 dnia fazy lutealnej a teraz jestem w 7 dniu i mnie nie bolą, tylko bywam rozdrażniona.
    Pij więcej,jedz więcej warzyw i owoców no i polecają siemię lniane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 19:55

4a9ae6a962718ba2d001b438e17145fa.png
  • judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 7 października 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo - jak piję więcej wody, to i śluz lepszy

Mihia lubi tę wiadomość

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zażywacie wiesiołek?

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • Dora34 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zażywam wiesiołek trzeci cykl. W pierwszym cyklu nie zauważyłam znaczącej różnicy, ale w drugim mam wrażenie, że śluzu było więcej. U mnie podobnie jak u dziewczyn, jak piję dużo wody to też jest trochę lepiej :)

yfyfj7u.png

ol2jsv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2019, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora34 wrote:
    Ja zażywam wiesiołek trzeci cykl. W pierwszym cyklu nie zauważyłam znaczącej różnicy, ale w drugim mam wrażenie, że śluzu było więcej. U mnie podobnie jak u dziewczyn, jak piję dużo wody to też jest trochę lepiej :)
    Ja również zazywam wiesiołkiek i dodatkowo pierwszy cykl mam z siemię linianym. Podobno też jest dobry na śluz
    Jak narazie efektów brak ale dopiero skoczyła mi się @ więc czekam 😁

• Irola Autorytet

Wysłany: 24 października 2019, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie również zadziałała duża ilość wody + olej z wiesiołka do owu + kisiel z siemienia lnianego. Ginekolog chwalił ostatnio, że śluzówka trójwarstwowa :p :)

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
    1 cs z letrozolem ovu 12 dc
    11.2019 - ciąża biochemiczna
    2 cs z letrozolem ovu 15 dc
    5.12 II 🙏❤️

"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15
  • Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dong quai

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ