Jestem nowa proszę o pomoc
-
-
Kamsisia wrote:na 10 była pierwszą wersją a dziś została przeniosiona na 13 i właśnie nie wiem dlaczego cofnełam ją na 10 gdyż wydaje mi się to bardziej prawdopodobne ale nie wiem czemu dziś ovu chaiało ją zmienić na 13. 11?
Kamsisia ovu wyznacza owulacje na podstawie kilku wskaznikow czyli tempki(skok temperatury),sluzu,polozenia szyjki i testow owulacyjnych.Nie podalas zadnych szczegolow np jaka linia ovu zaznaczylo owulacje-przerywana czy ciagla? Nacisnij tez prosze na detektor plodnosci i podaj jakie skladniki ovu potwierdzilo,wtedy bede mogla Ci udzielic szerszej odpowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 00:00
-
XxMoniaXx: chodzi ci o beta HCG? To badanie krwi, które pokazuje poziom hormonu HCG, który rośnie w ciąży i tylko w ciąży. Jeśli nie jesteś w niej, to nie masz tego hormonu. Dlatego jest jedynym badaniem bez udziału lekarza, które daje niemal 100% pewności.
-
XxMoniaXx wrote:Aha dzięki wielkie czyli jeśli zrobie badania krwi takie ogólne i będzie tam czynnik HCG napisany w wyniku to będzie wszystko jasne tak ?Izaczek
-