X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Karmienie a próby zajścia w ciążę
Odpowiedz

Karmienie a próby zajścia w ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to że okres wrócił mi już kilka miesięcy temu oznacza że pomimo karmienia piersią mam normalne szanse na zajście w ciążę czy to karmienie może jednak jeszcze w jakoś sposób mi to utrudniać?

• d84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdź na blog mamaginekolog tam jest to fajnie objasnione

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://mamaginekolog.pl/karmienie-piersia-a-kolejne-ciaze/

Klara Wysocka lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ