X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kiedy ciałko żółte widac na USG?
Odpowiedz

Kiedy ciałko żółte widac na USG?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2022, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Mam pytanie odnośnie pojawienia się ciałka żółtego po owulacji.
    W niedziele mialam ból owulacyjny taki charakterystyczny, który pojawią się zawsze w okolicach owulacji, po moich obserwacjach wynika, że pojawią się w dniu owulacji. Zaczęło mnie boleć około południa w niedziele. Wczoraj miałam wizyte u ginekologa o godzinie 15.30, na usg lekarz stwierdził, że nie jest pewny czy owulacja. Pęcherzyk jest, widać troche krwi tak jakby po pęknięciu ale nie widać ciałka żółtego. Moje pytanie jest takie, czy jest możliwość, że ciałka jeszcze po prpstu nie było widać? Gdzieś czytalam, że może się ono pojawić od 24 do 36 h po owulacji.

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
  • Trottin Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2022, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie jest taka możliwość, że ciałka jeszcze nie było widać :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ