X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację KP i brak okresu
Odpowiedz

KP i brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nocka Debiutantka

Wysłany: 27 marca 2019, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z was może tak miała. Urodziłam rok temu. Karmilam wyłącznie piersią do 6tego miesiąca. Zaczęłam rozszerzanie diety dziecka, plus butelka, pierś dwa razy dziennie plus w nocy. Od 3miesiecy pierś daje tylko na noc i dwa-trzy razy w nocy, nie jako posiłek raczej jako żywy smoczek :( (potrzyma dwie min i śpi dalej) . Do tej pory od porodu nie pojawil mi się okres. Od miesiąca w końcu przestałam być tam sucha i mam lekko kremowy śluz, w nadziei że w końcu się coś ruszy co dwa-trzy dni sprawdzam może owulacja się pojawi (testami owulacyjnymi albo nie ma w cale drugiej kreski albo jest bladziutka). No i pytanie do was czy któraś tak miała. Jest to moje czwarte dziecko. Zawsze Karmilam piersią (nigdy tak długo, ok 9 mies) i okres, owulacja powracaly po 3 miesiącach od porodu. Zaczyna mnie to martwić

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocka wrote:
    czwarte dziecko

wow :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ