X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kremowy śluz przy owulacji
Odpowiedz

Kremowy śluz przy owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efunia Nowa

Wysłany: 6 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Zawsze w okolicy owulacji miałam "ładny" płodny śluz.W tym cyklu od momentu,gdy skończyła mi się miesiączka,pojawił się mleczny śluz taki jak w drugiej części cyklu,a jeszcze bardziej przypomina mi śluz ciążowy.Nie wydaje mi się,by to była jakaś infekcja,bo jest bezwonny i nie mam innych dolegliwości.Czy macie pomysł,co mogło spowodować zmianę tego śluzu?Dodam,że dziś mam 17d.c., temperatura cały czas w niższej fazie.
    Zastanawiam się jeszcze nad wpływem luteiny na śluz. W poprzednim cyklu po owulacji brałam przez 10 dni luteinę.Gdy ją brałam,nie miałam prawie w ogóle śluzu,za to teraz jakby nadrabiam...Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ