X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kremowy śluz przy owulacji
Odpowiedz

Kremowy śluz przy owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efunia Nowa

Wysłany: 6 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Zawsze w okolicy owulacji miałam "ładny" płodny śluz.W tym cyklu od momentu,gdy skończyła mi się miesiączka,pojawił się mleczny śluz taki jak w drugiej części cyklu,a jeszcze bardziej przypomina mi śluz ciążowy.Nie wydaje mi się,by to była jakaś infekcja,bo jest bezwonny i nie mam innych dolegliwości.Czy macie pomysł,co mogło spowodować zmianę tego śluzu?Dodam,że dziś mam 17d.c., temperatura cały czas w niższej fazie.
    Zastanawiam się jeszcze nad wpływem luteiny na śluz. W poprzednim cyklu po owulacji brałam przez 10 dni luteinę.Gdy ją brałam,nie miałam prawie w ogóle śluzu,za to teraz jakby nadrabiam...Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ