X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kremowy śluz przy owulacji
Odpowiedz

Kremowy śluz przy owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efunia Nowa

Wysłany: 6 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Zawsze w okolicy owulacji miałam "ładny" płodny śluz.W tym cyklu od momentu,gdy skończyła mi się miesiączka,pojawił się mleczny śluz taki jak w drugiej części cyklu,a jeszcze bardziej przypomina mi śluz ciążowy.Nie wydaje mi się,by to była jakaś infekcja,bo jest bezwonny i nie mam innych dolegliwości.Czy macie pomysł,co mogło spowodować zmianę tego śluzu?Dodam,że dziś mam 17d.c., temperatura cały czas w niższej fazie.
    Zastanawiam się jeszcze nad wpływem luteiny na śluz. W poprzednim cyklu po owulacji brałam przez 10 dni luteinę.Gdy ją brałam,nie miałam prawie w ogóle śluzu,za to teraz jakby nadrabiam...Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ