X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kremowy śluz przy owulacji
Odpowiedz

Kremowy śluz przy owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efunia Nowa

Wysłany: 6 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Zawsze w okolicy owulacji miałam "ładny" płodny śluz.W tym cyklu od momentu,gdy skończyła mi się miesiączka,pojawił się mleczny śluz taki jak w drugiej części cyklu,a jeszcze bardziej przypomina mi śluz ciążowy.Nie wydaje mi się,by to była jakaś infekcja,bo jest bezwonny i nie mam innych dolegliwości.Czy macie pomysł,co mogło spowodować zmianę tego śluzu?Dodam,że dziś mam 17d.c., temperatura cały czas w niższej fazie.
    Zastanawiam się jeszcze nad wpływem luteiny na śluz. W poprzednim cyklu po owulacji brałam przez 10 dni luteinę.Gdy ją brałam,nie miałam prawie w ogóle śluzu,za to teraz jakby nadrabiam...Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ