krwawienie owulacyjne ze skrzepami
-
Hej, mam taki problem.
Przez cale zycie nie miewalam plamien owulacyjnych.
A w tamtym i w tym cyklu sie pojawilo.
Wczoraj wieczorem test owu pozytywny, a dzisiaj plamienie z kilkoma skrzepami. Dodam ze boli mnie brzuch, ale jakby macica, a nie po boku.
Czy mam sie czym martwic?
Miewacie plamienie owulacyjne ze skrzepami?
Nie mialam nigdy problemow hormonalnych ani z krzepliwosciaLolka kolka lubi tę wiadomość
Starania od - luty 2018
czerwiec 2019 -9t [*]
luty 2020 - 4t [*]
kwiecien 2021 - 16t [*]
IVF-
16.11.2021 transfer 4aa, hcg<5
zamrozone: 4aa,4aa,4aa,4ab+3ab
grudzien 2021 - naturals i II kreski
1.07.2022 - 30tc - Eliza
luty (6+1 - bicie serduszka) marzec 2023 zarodek zniknal - 9t [*]
czerwiec 2023 - II kreski -
nick nieaktualny
-
Hej,ja mam ten sam problem... tzn drugi miesiąc mam krwawienia okoloowulacyjne ze skrzepami trwające Ok 5 dni....
Eh oprócz tego mam ciągle cykle bezowylacyjne.... lekarz nie ma pojęcia skąd te krwawienia, usg Ok
Jutro idę do innego lekarza , ręce opadają 😔 -
I jak dziewczyny dowiedziałyście się o co chodzi z tym krwawienie ze skrzepami ? Ja oprócz okresu mam takie kolo 18 dnia cyklu, a potem w 36 - 40 dniu znow okres. Lekarze rozkładają ręce. Dajcie znać jeśli ktoś coś wie na ten temat 🤔
-
nick nieaktualnyVanilioveLove wrote:I jak dziewczyny dowiedziałyście się o co chodzi z tym krwawienie ze skrzepami ? Ja oprócz okresu mam takie kolo 18 dnia cyklu, a potem w 36 - 40 dniu znow okres. Lekarze rozkładają ręce. Dajcie znać jeśli ktoś coś wie na ten temat 🤔
-
Ewayak wrote:A miałaś histeroskopie? Może coś się dzieje z endometrium..hm.
Nic nie miałam, gdyż nie lecze się w klinice niepłodności a zwykli ginekolodzy robią usg i mówią że wszystko ok , tak się zdarza.. -
U mnie do tej pory wyjaśniło się tyle, iż mam głęboko nacierające endometrioza . Mam mieć robiona biopsje endometrium w warunkach " w poradni" nadal brak owulacji a krwawienia mam co tydzień... krwawie , parę dni przerwy i znowu krwawie.... ręce opadaja
-
Ana94 właśnie trafilam na ten wątek bo u mnie ten sam problem. I taka miałam nadzieję że ktoś aktualnie się tu odezwał. Drugi miesiąc mam krwawienie kilka dni przed owulacja. I nie wiem co robić. Trochę mnie nastraszyłas z tą endometrioza. Parę lat temu miałam usuwany polip. Jak teraz po owulce minie a za miesiąc znów się powtórzy to chyba nie będzie wyjścia tylko trzeba iść do gina 😭.
-