Lametta + Ovitrelle - pytanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kiedy najpóźniej mialyscie owulacje po ovitrelle ?
U mnie chyba cykl stracony
Od piątku jeżdżę na minitoring . Wtedy jeszcze pęcherzyki były za małe na zastrzyk .
W niedzielę 3 pęcherzyki 17 , 21.5 , 24 mm . Dostałam zastrzyk o 19.
Byłam we wtorek na monicie też koło 19 i jajka nie pękły ...:<
Jedno urosło z 17 na 22 drugie z 21.5 na 22 i kolejne 24 na 24 czyli wcale . Lekarz mówił że trudno przewidzieć , i nie wie co się zadzieje bo śluz płodny pokazywał itd.
Jutro jadę zobaczyć co się podziało czy sa torbiele czy moze coś pękło jakoś ;/
Dodam , że zazwyczaj mam swoje owulacje teraz miałam cykl stymulowany , z zalecenia lekarza , może lek nie podziałał na mnie , sama już nie wiem
Co myślicie? Raczej nie mam co liczyć ze peknie któreś co ?
Czy jest wgl możliwa późniejsza owulacja mimo zastrzyku ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 16:57
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
U mnie pękają idealnie 36 h po zastrzyku.
Jeśli był sluz płodny, to teoretycznie szansa jest, że coś mogło strzelić, bo ten typowo płodny się zmieni razaz przed owulka. A mierzysz tempke ? Ona by ci coś podpowiedziała więcej, zanim pójdziesz na usg
Z drugiej strony, te dwa najwieksze pęcherzyki wogóle nie skoczyły z wielościa, byc może z nich już nic nie będzie, ciężko przewidzieć. Zdarzały ci się już takie sytuacje z niepekajacymi pecherzykami?
Szanse są, może twój organizm potrzebował jeszcze kilku dodatkowych godzinWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 22:36
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
Kurcze pierwszy raz coś takiego może nie zareagowałam na lek
Zazwyczaj mam swoje owulacje nie miałam stymulowanych cykli , raz miałam na clo + pregnyl ale wtedy pękł i była biochemiczna .
Dzisiaj mam usg ... nie mierzę tempki jakoś mnie to stresuje , nie chce myśleć o staraniach idę na żywioł trochę zdziwiło mnie to , ze nie pękło po zastrzyku , no nic okaże się dzisiaj" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Daj znać
Czasmi organizm płata właśnie takie figle.
A znam też dziewczynę, której teoretycznie pęcherzyk nie pękł, dostała orgametril na wchłonięcie, po czym się okazało że jest w ciążyKarmelkovaa lubi tę wiadomość
5 lat walki...
05.2019 Naturalsik ❤ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szok pękły 2 ! dzisiaj ma pęknąć 3ci haha 5tego mam testować ) 3majcie kciuki jestem mega zaskoczona
MOJE lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Super, powodzenia
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
5 lat walki...
05.2019 Naturalsik ❤ -
Ja bede 11 dni po zastrzyku ale wydaje mi sie ze owulacja wystapila po 3 dniu od podania... A ty mozesz mi powiedziec jak mialas ze sluzem plodnym? Bo ja ani przed ani po zastrzyku go nie mialam, dopiero zjawil sie po 3 dniach wieczorem. I caly czas czuje lewy jajnik z ktorefo miala byc owulacja. Jutro mam usg wiec dowiem sie czy pecherzyk w ogole peknal ☺️☺️
-
Aha ja nie czułam owulacji , miałam z lewego jajnika 3jajeczka byłam we wtorek to nie pękły .
Owulacje miałam w środę jakoś . Także dzisiaj z 5dpo wczoraj wstrzyknełam accofil . Biore progesterony . Ja własnie nie czuje lewego jajnika zbytnio , prawa pachwina mnie rwie ale tam jajka nie urosły .Zobaczymy daj znac po monicie
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
U mnie pękło, bylo cialko zolte. Dostalam luteine dopochwowa w razie czego. I do poniedzialku musze uzbroic sie w cierpliwosc. ☺️
W ogole bylam tam i akurat kobieta stracila dziecko w 20ktoryms tyg ciazy i zabieralo ja pogotowie. Podczas mojej wizyty akurat weszla polozna i rozmawiala z lekarzem o tym a ja lezac i czekajac na usg cala sie trzeslam. J3szcze lejarz zaczal mi opowiadac o tej pacjentce ze bylo wszystko ok i dziecko pieknie roslo a wczoraj nie poczula ruchow. Czy takie rzeczy sie opowiada innej pacjentce? Przeciez ja ledwo co z tamtad wyszlam, tak mna to wstrzasnelo. To bedzie moje pierwsze dziecko i mam nadzieje ze uda mi sie szczesliwie donosic -
Mam nadzieje ze się uda zajść 3mam kciuki
To straszne ... nawet nie chce mysleć co ta kobieta przeszła" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
O ile to nie zastrzyk... po zastrzyku dzis 12dni
Ile sie ovitrelle utrzymujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 10:15
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...