X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Letrozol - czy ktoś brał?
Odpowiedz

Letrozol - czy ktoś brał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie, lekarz przepisał mi duphaston 10 dni 2*1 na wywołanie @ i letrozol na 3-7 dc.
    Czy któraś z Was brała letrozol? I czy zakończyło się to szczęśliwą ciążą?

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś, polecam wątek https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/stymulacja-letrozolem,773,1.html
    Jest nas tam duzo, ktore były lub sa w trakcie stymulacji Letrozolem
    Ja sama jestem w 2 cyklu stymulacji letrozolem, u mnie w oststnim cyklu podzialal jajeczka pieknie dojzewaly i co wiecej bylo ich wiecej niz przy stymulacji clo:)

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:(
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
    3 IVF 2❄️❄️
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję już zaglądam ☺

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Paulla92 Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Staramy się o dziecko już kilka miesięcy wiem że to mało w porównaniu do niektórych par ale bardzo nam zależy. 2 cykle byłam na CLO ale nic to nie dało. Kolejne 3 cykle biorę Letrozol ale jak na razie brak skutków. Jutro znów zaczynam brać 3 razy dziennie ale wątpię by coś to dało. Po woli tracą nadzieję że się uda :( Już nie wiemy co robić.

Paulla92
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ