Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Letrozol - czy ktoś brał?
Odpowiedz

Letrozol - czy ktoś brał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie, lekarz przepisał mi duphaston 10 dni 2*1 na wywołanie @ i letrozol na 3-7 dc.
    Czy któraś z Was brała letrozol? I czy zakończyło się to szczęśliwą ciążą?

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś, polecam wątek https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/stymulacja-letrozolem,773,1.html
    Jest nas tam duzo, ktore były lub sa w trakcie stymulacji Letrozolem
    Ja sama jestem w 2 cyklu stymulacji letrozolem, u mnie w oststnim cyklu podzialal jajeczka pieknie dojzewaly i co wiecej bylo ich wiecej niz przy stymulacji clo:)

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:( brak zarodków
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka 🥲
    3 IVF 2❄️❄️
    8.12.2025 po 4 latach przerwy ❄️3BB
    (Accofil,Acard, Prograf, Neoparin, Prolutex, Utragestan, Papaveryna, Atosiban) I duzooo pozytywnej emocji🤣
    5dpt beta 10,4 progesteron 16....
    7dpt beta 45 progesteron 27
    9dpt beta 122.2 progesteron 66
    11 dpt beta 288.8 progesteron 71.4
    14 dpt beta 1086.7 progesteron 30
    21 dpt beta 20268.9 progesteron 90.9
    31.12 mamy ❤️
    Cudzie trwaj ❤️❤️❤️

preg.png
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję już zaglądam ☺

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Paulla92 Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Staramy się o dziecko już kilka miesięcy wiem że to mało w porównaniu do niektórych par ale bardzo nam zależy. 2 cykle byłam na CLO ale nic to nie dało. Kolejne 3 cykle biorę Letrozol ale jak na razie brak skutków. Jutro znów zaczynam brać 3 razy dziennie ale wątpię by coś to dało. Po woli tracą nadzieję że się uda :( Już nie wiemy co robić.

Paulla92
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ