X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację lh, fsh estradiol
Odpowiedz

lh, fsh estradiol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • trytusia Debiutantka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie. Dzis odebralam wyniki robione w 2 dc.
    Lh 5.5
    Fsh 5.5
    Estradiol 53
    Mieszcze sie w normie ale czy stosunek lh do fsh jest prawidlowy?

trytusia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosunek lh do fsh powinien być 1 Więc U ciebie idealnie

trytusia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • trytusia Debiutantka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedz. Do lekarza ide we wtorek a dzis odebralam te wyniki
    Z corka zaszlam w ciaze w pierwszym m-cu staran. We wrzesniu skonczy 2,5 roku. Myslalam ze drugim pojdzie tez gladko a niedawno zaczelismy 8 mc staran. Prolaktyne I tsh tez mam w normie. Od dwoch cyklu wspomagam sie duphastonem bo wsrod tych 8 cykli dwa mialam 22-dniowe.

trytusia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że teraz też wam się uda tylko potrzeba więcej czasu. My się staramy 3 lata I cały czas nie tracimy nadziei bo wiem że są pary które mają 5 lat na koncie. Trzeba więcej luzu I mniej O tym myśleć

trytusia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • trytusia Debiutantka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kolezanka z pracy starala sie intensywnie 4 lata I ma zdrowego synka. Zaszla naturalnie bez zadnego wspomagania. Moja kuzynka starala sie o synka tez 2 lata. Teraz stara sie o drugie ponad 2 lata bez skutku. Nie ma reguly na to. Trzeba miec nadzieje bo ona umiera ostatnia

trytusia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ