Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Luttagen

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka95 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2020, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) czy ktoś stosuje Luttagen lub stosował zwłaszcza w kontekście torbieli? Będę wdzięczna za opinie, ewentualne info o skutkach ubocznych etc.

08.2020 👼
    17.07.2021 👦
    22.09.2023 👧
    age.png
    age.png
  • KAR Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka95 wrote:
    Hej :) czy ktoś stosuje Luttagen lub stosował zwłaszcza w kontekście torbieli? Będę wdzięczna za opinie, ewentualne info o skutkach ubocznych etc.

Cześć, ja przyjmowałam luttagen 3x1 po inseminacji. Nie wiem czy to wina luttagenu bo zażywałam jeszcze inne specyfiki. Ale miałam bardzo bolesne piersi,zawroty głowy i ból w podbrzuszu do momentu odstawienia.
    W czasie zażywania przytyłam 3kg w 2tyg!!

2,5 roku starań
    ona 27 lat
    AMH 3,2
    KIR BX brak:2DS2,2DS3, 2DS4
    ANA1/2/3-dodatnie
    on 29 lat
    Morfologia: 5%
    2 IUI nieudane
    09.2020 1 IVF Mamy ❄️❄️
    13.10.2020 Transfer 5.1.1🙏
    6dpt beta 11,36
    8dpt beta 60,77
    10dpt beta 164,7
    15dpt beta 1014
    22dpt beta 8249
    27dpt beta 22560
    28dpt ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ