X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Luttagen

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka95 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2020, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) czy ktoś stosuje Luttagen lub stosował zwłaszcza w kontekście torbieli? Będę wdzięczna za opinie, ewentualne info o skutkach ubocznych etc.

08.2020 👼
    17.07.2021 👦
    22.09.2023 👧
    age.png
    age.png
  • KAR Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka95 wrote:
    Hej :) czy ktoś stosuje Luttagen lub stosował zwłaszcza w kontekście torbieli? Będę wdzięczna za opinie, ewentualne info o skutkach ubocznych etc.

Cześć, ja przyjmowałam luttagen 3x1 po inseminacji. Nie wiem czy to wina luttagenu bo zażywałam jeszcze inne specyfiki. Ale miałam bardzo bolesne piersi,zawroty głowy i ból w podbrzuszu do momentu odstawienia.
    W czasie zażywania przytyłam 3kg w 2tyg!!

2,5 roku starań
    ona 27 lat
    AMH 3,2
    KIR BX brak:2DS2,2DS3, 2DS4
    ANA1/2/3-dodatnie
    on 29 lat
    Morfologia: 5%
    2 IUI nieudane
    09.2020 1 IVF Mamy ❄️❄️
    13.10.2020 Transfer 5.1.1🙏
    6dpt beta 11,36
    8dpt beta 60,77
    10dpt beta 164,7
    15dpt beta 1014
    22dpt beta 8249
    27dpt beta 22560
    28dpt ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ