X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację malejący pęcherzyk
Odpowiedz

malejący pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga_Z Nowa

Wysłany: 6 lutego 2023, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie czy ktoś zna przypadek gdzie pęcherzyk ładnie rośnie i w pewnym momencie zaczyna maleć ? w 13 dniu miał 19,3 a w 14 18,00 ?

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2023, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Z wrote:
    Witajcie czy ktoś zna przypadek gdzie pęcherzyk ładnie rośnie i w pewnym momencie zaczyna maleć ? w 13 dniu miał 19,3 a w 14 18,00 ?
    Może na poprzednim lekarz źle zmierzył? Nie spotkałam się z czymś takim jeszcze

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔
    Starania na poważnie od 09.24
    Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
  • Aga_Z Nowa

Wysłany: 6 lutego 2023, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Może na poprzednim lekarz źle zmierzył? Nie spotkałam się z czymś takim jeszcze

to był ten sam lekarz… niestety jedyne co usłyszałam to „no to robi się ciekawie”

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ