X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Kap. też mam bóle miesiączkowe. Jajniki co jakiś czas pobolewają. Mówisz, że mam się bać?

Proszę się nie denerwować mi tu bo to szkodzi wiem co mowie ...ja w tej ciąży co donosiłam do 11 tyg to wlasnie miałam problemy i przez stres się odbilo na dziecku... w ciąży tez ma prawo ciagnac jajnik i pobolewać brzuch ...chyba ze te bole sa tak silne ze się nie da wytrzymać...

pare oddechow i lezec ...nie przemeczac się!!

Ps ..ciekawy wywod na temat patelni .....hehe tez to lubie ;))

kapturnica, Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez leze moj mlody dzis posprzatal caly domek kurze odkurzanie , nawet podlogi umyl i kwiatki podlal....Jest przeziebiony i siedzi w domu...az w szoku jestem ze tak sie garnie pomoc..Ja leze a onlata kolo mnie...Madzia ja wzielam nospe i zelzylo , nie byl to bardzo silny bol nie do wytrzymania ale dokuczliwy,,,Juz bym chciala wiedziec na czym stoje...
    Kochana jestes ze pocieszasz innych a sama chyba tego pocieszenia powinnas otrzymac najwiecej,........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 11:35

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap ..dziwna ta twoja temperatura ...idz na bete...wg gin kiedy była owulacja tak jak wykres pokazuje...bo może jednak później ..dlatego testy negatywne ...ja bym zrobila bhcg bo od 5 jest ciaza i wykryje a test od 25 chyba ze masz taki pepino 10 ....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacja jest wtedy co byla wyznaczona.......wg mnie zagniezdzenie jest w 11dniu po owu wiec sila rzeczy przy takich tempkach jak teraz widze testy by nie wyszly....bo za wczesnie zrobilam wtedy jeden 10tka i jeden 25tka...czekam spokojnie co bedzie dalej...Jesli to ciaza to tempka w granicy 37 powinna sie trzymac dalej i juz.,....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap. się uparła i nie pójdzie :)

Mnie tam czasem pobolewa. Nic strasznego. Lekko między wzgórkiem łonowym a pępkiem tak w połowie tej odległości. Zupełnie nic niepokojącego.

Czasem mocniej szarpnąć potrafiło ale to ostatnio w niedzielę. Z tym, że w niedzielę dużo chodziłam i może to dlatego.

Bzykanko ponoć nie zalecane (choć mój gin w poniedziałek mówił, że mam iść i się kochać....) ale taka patelnia... Może męża namówię.... :D

Joanna0071 lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    owulacja jest wtedy co byla wyznaczona.......wg mnie zagniezdzenie jest w 11dniu po owu wiec sila rzeczy przy takich tempkach jak teraz widze testy by nie wyszly....bo za wczesnie zrobilam wtedy jeden 10tka i jeden 25tka...czekam spokojnie co bedzie dalej...Jesli to ciaza to tempka w granicy 37 powinna sie trzymac dalej i juz.,....

no ale tego się nie dowiesz bez termometru....

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no przeciez termometr rteciowy zwykly bez polowek tez temperature pokaze heheehhe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo biały kruk normalnie :)

Mój jest elektroniczny i doprowadza mnie do szału. Miał pikać i pika. Wtedy kiedy chce. Raz piknie a dziesieć razy nie.

Rtęciowego aplikować się bałam.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Kap. się uparła i nie pójdzie :)

Mnie tam czasem pobolewa. Nic strasznego. Lekko między wzgórkiem łonowym a pępkiem tak w połowie tej odległości. Zupełnie nic niepokojącego.

Czasem mocniej szarpnąć potrafiło ale to ostatnio w niedzielę. Z tym, że w niedzielę dużo chodziłam i może to dlatego.

Bzykanko ponoć nie zalecane (choć mój gin w poniedziałek mówił, że mam iść i się kochać....) ale taka patelnia... Może męża namówię.... :D
    z patelnia sie wstrzymaj moze lepiej dmuchac na zimne....skurcze przy orgazmie mog zle wplywac na tyle co zagniezdzony zarodek...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to odstawiam cnotkę.... :P

Joanna0071 lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak by było cos nie tak jak u mnie pozamaciczna to by po tabletkach nie przeszlo tym bardziej nospie jakiejś ..będzie dobrze ..a przy pozamacicznej test wychodzi pozytywny po paru dniach..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi po nospie puscilo...czuje tylko lekkie napiecie w macicy...ale jest git.....Z tego co apmietam to pachwina cie strasznie bolala ....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Łooo biały kruk normalnie :)

Mój jest elektroniczny i doprowadza mnie do szału. Miał pikać i pika. Wtedy kiedy chce. Raz piknie a dziesieć razy nie.

Rtęciowego aplikować się bałam.
    mowiac jasniej to nie jest rtec taka jak dawniej to alk udajacy rtec teraz takie sprzedaja termometry , ale mierza dobrze,,Ja elektronicznego nie chce....sa o nich rozne opinie ze raz mierza dobrze a raz nie....prawdziwy rteciowy mam jeden , ale on tylko do pomiaru pod pacha jak ktos chory....

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)widze ze sie dzieje :)u mnie emocje opadły brzuszek juz nie boli-czekamy cierpliwie:)

kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak miałam ciagniecie w pachwinach ..ale lekarz mowil ze w normalnej ciąży tez jest to możliwe ...dziś taka piekna pogoda a ja bym spala tylko ...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i standardowo ja jestem to nikogo nie ma ja mnie nie bedzie to Wszystkie bedą:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem. Pierwsze wolne 3minuty od białego rana. Na dodatek miałam spięcie z 'góra'.
    Jestem lekko podkurwiona. Na szczęście w domu czekają krewetki w chili z makaronikiem i winko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu moja napisz mi smska bo nie chce mi się ten nr do kontaktów skopiować a chciałabym juz cie mieć w kontaktachhhh;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski jak mnie podbrzusze kłuje ohhh po lewej stronie....
    to znaczy że owu nie było, i piersi jeszcze nie bolą....
    aha i co wam powiem, przy clo szybko miałam owulacje,nie zdążyłam mieć dni płodnych, śluzu itp...
    teraz już od kilku dni widzę ładny śluz rozciągliwy....dni płodne prawidłowe....czekam na owulację:)

patelnie wy:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze cie zdziwiw i bedzie owu???patelniczko...hihihihi co tam jak tam??j lezakuje...wszamalam co nie co i nic mi sie nie chce robic.,.,.a mm w nosie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ