X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację monitoring cyklu dopiero od 17 dc
Odpowiedz

monitoring cyklu dopiero od 17 dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona82 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moja historia w skrocie. Poronilam 18.09.2014 (9 tc ). Pierwszs miesiaczke dostalam 2.11.2014 czyli po 44 dniach. Druga miesiaczka przyszla 11.12.2014 czyli po 39 dniach. Zapisalam sie na monitoring cyklu zeby sprawdzic czy w ogóle dochodzi do owulacji. Ginekolog zapisala mnie dopiero na 27.12.2014 czyi w 17 dc czy to nie jest za pozno czy ten monitoring nie powinien sie zaczsc w nastepmym tygodniu juz. Ona sobie cos tam obliczala jskas srednia czy cos. Przed poronieniem moje cykle byly tak 30-35 dniowe ale ja bym okreslila moje miesiaczki jako nie regularne.

Kropek 18.09.2014
    efc002174519d1b7c5f51eb5eea08bf0.png
  • demi_01 Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wystarczyć taki termin moim zdaniem, nie ma co też chodzić za wcześniej, bo tylko tracisz pieniądze jak pęcherzyki nie są zbyt duże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ