X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację monitoring cyklu dopiero od 17 dc
Odpowiedz

monitoring cyklu dopiero od 17 dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona82 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moja historia w skrocie. Poronilam 18.09.2014 (9 tc ). Pierwszs miesiaczke dostalam 2.11.2014 czyli po 44 dniach. Druga miesiaczka przyszla 11.12.2014 czyli po 39 dniach. Zapisalam sie na monitoring cyklu zeby sprawdzic czy w ogóle dochodzi do owulacji. Ginekolog zapisala mnie dopiero na 27.12.2014 czyi w 17 dc czy to nie jest za pozno czy ten monitoring nie powinien sie zaczsc w nastepmym tygodniu juz. Ona sobie cos tam obliczala jskas srednia czy cos. Przed poronieniem moje cykle byly tak 30-35 dniowe ale ja bym okreslila moje miesiaczki jako nie regularne.

Kropek 18.09.2014
    efc002174519d1b7c5f51eb5eea08bf0.png
  • demi_01 Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wystarczyć taki termin moim zdaniem, nie ma co też chodzić za wcześniej, bo tylko tracisz pieniądze jak pęcherzyki nie są zbyt duże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ