X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Nac + Mioveli Nac
Odpowiedz

Nac + Mioveli Nac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natt.yo. Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2023, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) staramy się od sierpnia 2022 o pierwszego bejbika, niestety bez skutku, po roku starań mamy się zgłosić do lekarza, słyszałam na temat Nac i Mioveli i jestem ciekawa czy to faktycznie może pomóc? Mam endometrioze i jestem po laparoskopii w 2020 roku. A moze macie coś innego do polecenia? Czekam na Waszą pomoc :)

👩- 24lat 🧑- 27lat
    - endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
    - 20.08.2022 💒
    - starania od września 2022

- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
    - 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
    - 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️

- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙

age.png
  • #anywayz Nowa

Wysłany: 19 maja 2023, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja pisze w związku z MioVELIA Pro, czy ktoś stosował? Czy pomogło, czy raczej szkoda pieniędzy?
    Zastanawiam się w którym dniu cyklu zacząć stosować. Nie chce zaburzyć obecnego cyklu, bo czuję, że jestem przed okresem.

Ostatnio wdrożyłam dietę, sport -3-4x w tygodniu, szukam też dodatkowych sposobów, by naturalnie wystąpiła owulacja, tak jak przy pierwszej ciąży.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ